Akcije

Akcije

Izviđači su aktivni

Iako je izviđački život vezan uz prirodu, sudjelujemo i u prevenciji ovisnosti, zaštiti prava djece, zaštiti okoliša i razvoju lokalne zajednice i civilnog društva.

Dani zdravlja

U parku Maksimir mladi iz naše crkve postavili su štand povodom obilježavanja svjetskog dana zdravlja 7.4.
Te subote proveli su nekoliko sati uz štand i prolaznicima poklanjali knjige, dvd-e i prigodno napisane materijale sa savjetima o zdravlju. Reklamirali su i dopisnu školu zdravlja - Procvat zdravlja.
Toj akciji pridružili smo se i mi. Došli smo u izviđačkim uniformama i odmah privukli pažnju. Reklamirali smo naše izviđačko društvo - Rakovi. Dijelili smo jabuke, knjigu Put Kristu i ostale reklamne materijale sa štanda. Zainteresiranima smo opisivali što radimo na izviđačkim sastancima i kako često odlazimo u prirodu. Volimo pjevanje, druženje, učenje i igru. Sretni smo što smo mogli te subote odvojiti vrijeme za rad na štandu. Tako smo još jednom pokazali ne samo na riječima već i djelom da živimo po načelu pravih izviđača uz naš moto - Volim Boga, volim ljude i volim prirodu. Proveli smo lijepi dio dana radeći za Boga u prirodi i sa ljudima.

Valid XHTML 1.1! Valid CSS! designed & developed by uvea