Relay Caffe

Relay Caffe

Doživi nešto drukčije...

Radosno vas očekujemo u Relay Caffeu 30.03.2014. između 18.00 i 20.30 sati u Rakovčevoj 26, Zagreb!

U ugodnom i opuštenom okruženju svim posjetiteljima besplatno nudimo razne deserte (palačinke, muffini i drugo) te bezalkoholne napitke (sok, čaj...).

Osim toga nudimo besplatnu masažu vrata i ruku te crtanje portreta. Uz sve ovo bit će mogućnost razgovora i druženja uz glazbu te posudbe i čitanja kvalitetnih knjiga.

Oko 19,30 sati biti će radionica za komunikaciju koju će voditi gospođa Gordana Cvrtila, prof. log. def. s 32 godine iskustva u radu s roditeljima i djecom i 7 godina iskustva u radu s mladima.

Ponudom svega navedenoga želimo pokazati da nam je stalo do mladih u našemu gradu i da želimo doprinijeti kvalitetnijem provođenju njihovog slobodnog vremena.

Svi koji žele imat će mogućnost poduprijeti humanitarni projekt ručka za potrebite (na istoj adresi svake prve nedjelje u mjesecu) svojim volonterskim radom ili dragovoljnom donacijom.

Termin održavanja Relay Caffea:
30.03.2014.

Relay Caffe tim :-)

Relay Caffe – otvorenje

21. travnja 2013. godine imali smo prednost prisustvovati otvorenju Relay Caffea u Rakovčevoj 26, u Zagrebu. Od 18 do 21 sat vrata su bila otvorena svim znatiželjnima koji su pokazali interes iskusiti nešto drukčije. Ovim projektom želimo pokazati da nam je stalo do mladih našega grada i da želimo doprinijeti kvalitetnijem provođenju njihovog slobodnog vremena. U tu svrhu ponudili smo besplatne palačinke, pogačice sa sirom, vruću čokoladu, sok od mente, bazge i naranče te voćni čaj. Tko je želio mogao je dobiti i besplatnu masažu te crtanje vlastitog portreta. Isto tako održavala se radionica za komunikaciju koju drži gospođa Gordana Cvrtila, prof. log. def. s dugogodišnjim radnim iskustvom. Postavili smo i posebnu policu s knjigama gdje smo ponudili kvalitetne knjige za posudbu.

Uz ugodnu duhovnu glazbu svi su mogli opušteno razgovarati, upoznavati se i uživati u dobroj i nadahnjujućoj atmosferi. Prvu večer je bilo prisutno oko četrdesetak ljudi. Želja nam je da se ta brojka povećava kako će program teći dalje. Vjerujemo da će inicijativa ljubavi koja je krenula s pokretanjem ovog programa potaknuti i druge ljude da dođu i dožive nešto drukčije.

Relay Caffe tim :-)

Otvorenje

Valid XHTML 1.1! Valid CSS! designed & developed by uvea