Proučavanje Biblije

Proučavanje Biblije

Proučavanje Biblije u manjim skupinama u crkvi

Drago nam je što vam možemo omogućiti proučavanje Božje riječi bez obzira jeste li sami na nekom otoku pa ne možete biti sa nama ili dolazite u našu crkvu i proučavate tromjesečje biblijske pouke. Cjelokupnu biblijsku pouku za drugo tromjesečje 2012.g. možete preuzeti ovdje.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite u proučavanju Biblije svake subote u 9:30 u Rakovčevoj 26.

Proučavanje Biblije sa pastorom

Filip je bio veliki misionar prve kršćanske crkve. Jednom prilikom susreo je jednog čovjeka te ga upitao: „Razumiješ li baš to što čitaš?“ „Pa kako bih mogao razumijeti ako me tko ne uputi?“ odvrati mu on... (Djela apostolska 8:30-31.

Stav naše crkve je da Božji Duh može uputiti svakog iskrenog čitatelja u predivne istine Svetog Pisma. Ako ih želite bolje razumijeti naš pastor, i mi vjernici, možemo vam u tome pomoći. Kontaktirajte nas!

Proučavanje Biblije u malim kućnim skupinama

Ukoliko biste se htjeli upoznati sa nama ili sa učenjem Biblije u kućnoj atmosferi u manjoj grupi ljudi pozivamo vas da se i na ovaj nači upoznate sa onim što Biblija govori. U našoj crkvi postoji par malih kućnih skupina u Zagrebu kojima se možete pridružiti i proučavati Bibliju. Kontaktirajte nas!

Valid XHTML 1.1! Valid CSS! designed & developed by uvea