Humanitarne akcije

Humanitarne akcije

Dobro došli u svijet služenja!

Riječ služenje ne zvuči baš privlačno, jel’ da? Posebno ako zamislite sebe u ulozi sluge, no ako će netko vama služiti, slika je već drugačija. 

Apostol Pavao je zapisao u djelima Apostolskim 20,35. "U svemu sam vam dao primjer da se tako treba truditi i pritjecati u pomoć nemoćnima te se sjećati riječi Gospodina Isusa koje On sam reče : "Blaženije je davati nego primati." 

Kroz služenje drugima utječete i na svoj odnos s Bogom. Ako ste svjesni koliko Bog u svakom danu, u svakom mjesecu i svakoj godini daje vama, imati ćete želju barem dio toga podijeliti sa drugima. Lijepa riječ, dobro djelo, razumijevanje, iskrena molitva su kao melem umornoj i ranjenoj duši. 

Služenje drugima znači pokloniti dio sebe, dio svojih sposobnosti, dio svog vremena, dio svoje odjeće, hrane ili novca.

ODJEĆA, OBUĆA, IGRAČKE  I  HRANA

U našoj crkvi prikupljamo odjeću, obuću, igračke i hranu za pomoć ljudima u potrebi. Ako želite donijeti nešto od gore spomenutoga možete se javiti na  kontakt telefon. Pomažemo nekoliko obitelji koje su trenutno bez primanja.

Svake prve nedjelje u mjesecu priprema se ručak za siromašne. Nakon ručka potrebitima se dijeli i odjeća.

Humanitarne akcije

VAŠE VRIJEME

Volite razgovarati s ljudima, volite ih saslušati, imate dar tješenja ili želite pročitati nekoliko stranica knjige starijim i nemoćnim osobama. Ako želite odvojiti makar i jedan sat tjedno ili jedan sat mjesečno i posjetiti nekoga tko je usamljen u bolnici ili leži bolestan u svome domu, javite se.

TRAŽIMO VOLONTERE za pripremu i podjelu hrane svake prve nedjelje u mjesecu!

DAROVI

Svatko od nas pozvan je služiti Bogu cijelim svojim životom. Bog nam daje zdravlje, posao i novac kako bismo mogli živjeti, stvarati i mudro raspolagati poklonjenim. Ukoliko želite dati svoj dobrovoljni dar našoj crkvi, možete odrediti i namjenu, možda želite dati donaciju za siromašne ili za djecu ili za propovijedanje Riječi Božje.

Trenutno sakupljamo donacije za organiziranje ručka za siromašne.

Kontakt telefon:

Mladen Juričević      098 9708 184

Humanitarne akcije

Valid XHTML 1.1! Valid CSS! designed & developed by uvea